Nieuwe offerte aanvragen

Espresso machines (volautomaat, mobiel op unit) (verbergen) Aantal stuks
Espresso machine 'Standaard' op unit 220 koppen per uur: espresso, koffie, cappuccino, thee.

De Espresso machine 'Standaard' is een volautomaat WMF Bistro op een mobiele unit. U heeft alleen een stroomaansluiting nodig. De unit heeft een ingebouwde 50 liter watertank, eenvoudig navulbaar en genoeg voor 250 consumpties, benodigde stroom aansluiting is: 3KW / 230 volt, in 15 minuten geïnstalleerd, stekker in het stopcontact, 7 minuten opwarmen en u kunt snel en eenvoudig verse koffie serveren aan uw gasten.

Toon details Verberg details
 
Espresso machine 'Pro E4m' op unit 350 koppen per uur: espresso, koffie, cappuccino, thee.

De espresso machine 'Pro E4m' met ingebouwde 4 liter koelkast is een geavanceerde volautomaat van het Zwitserse merk Eversys. De machine staat op een bruin meubel voor plug & play koffie productie van 4 koppen gelijkertijd. De stroom uitvraag is 6 KW/380 volt.

Toon details Verberg details
 
Espresso machine 'Pro E6m' op unit 525 kop/uur: espresso, koffie, thee, cappuccino, macchiato etc

De Eversys Pro E6m is een geavanceerde espresso machine van het Zwitserse merk Eversys. De machine staat op een plug and play meubel met ingebouwde koelkast. De stromouitvraag is 380V/6kw + 230V/3 kw. Er komt altijd een 75 liter watertank op wielen bij.

Toon details Verberg details
 
Espresso machines (volautomaat, mobiel op unit)

+ Toon de producten uit deze categorie

Espresso machines (volautomaat, in/opbouw) (verbergen) Aantal stuks
Espresso machine 'Compact' voor inbouw 25 koppen per uur: espresso, koffie, cappuccino, macchiato, thee.

De kleine espresso machines 'compact' is een volautomaat WMF Presto geschikt voor op en inbouw in bijvoorbeeld beursstand of eigen barmeubel. De espresso machine werkt met een geïntegreerde watertank van 4 liter. Hiermee is de espresso machine binnen 2 minuten te plaatsen. Het enige wat nodig is, is een stroomaansluiting van 3 KW/230 volt.

Toon details Verberg details
 
Espresso machine 'Standaard' voor inbouw 220 koppen per uur: espresso, koffie, cappuccino, thee.

De espresso machine 'standaard' is een volautomaat WMF Bistro geschikt gemaakt voor tijdelijke inbouw in bijvoorbeeld beursstand of eigen barmeubel. Voor plaatsing is altijd overleg met ons nodig om de juiste specificaties te bespreken. Er dient bijvoorbeeld voor plaatsing, in overleg met onze technische afdeling, enkele gaten in het blad geboord te worden, het gewicht van de bar is belangrijk etc. Bijgeleverd worden brita waterfilter, pomp unit en 2 (eenvoudig navulbare) watertanks van ieder 25 liter. De stroom uitvraag is 3 KW/230 volt.

Toon details Verberg details
 
Espresso machine 'Pro E4m' voor inbouw 350 koppen per uur: espresso, koffie, cappuccino, thee.

De espresso machine 'Pro E4m' is een geavanceerde volautomaat van het Zwitserse merk Eversys. Vanuit slechts 56 cm werkbreedte kun je gelijktijdig 4 koppen produceren. De espresso machine is geschikt gemaakt voor tijdelijke inbouw in uw eigen (bar)meubel. Voor plaatsing is altijd overleg met ons nodig om de juiste specificaties te bespreken. machines worden ivm hoog volume capaciteit aangesloten op vast water. De stroom uitvraag is 6KW/380 volt.

Toon details Verberg details
 
Espresso machine 'Pro E6m' voor inbouw 525 koppen per uur: espresso, koffie, cappuccino, thee.

De espresso machine 'Pro E6m' is een geavanceerde volautomaat van het Zwitserse merk Eversys. Vanuit slechts 84 cm werkbreedte kun je gelijktijdig 6 koppen produceren. De espresso machine is geschikt gemaakt voor tijdelijke inbouw in uw eigen (bar) meubel. Voor plaatsing is altijd overleg met ons nodig om de juiste specificaties te bespreken. Machines worden ivm hoog volume capaciteit aangesloten op vast water. De stroom uitvraag is 6 KW/380 volt + 3 KW/230 volt.

Toon details Verberg details
 
Espresso machines (volautomaat, in/opbouw)

+ Toon de producten uit deze categorie

Espresso machines (piston/halfautomaat) op unit en voor inbouw (verbergen) Aantal stuks
Piston 2 groeps Royal Synchro op unit Plug and Play 2 groeps halfautomaat, kant en klaar op unit

Geschikt voor gebruik door ervaren barista’s!
Stroom aansluiting is 3 KW, uitgevoerd in 380 volt (stekker 16A). Aansluiting op 230 volt is mogelijk gemaakt. Houd hierbij rekening met minder (stoom) capaciteit en 1,5 uur extra opwarmtijd bij aanvang.

Toon details Verberg details
 
Synchro 2-groeps voor inbouw halfautomaat (piston) espresso machine 2 groepsuitgifte + inbouw set.

Capaciteit: 2 groeps. LET OP! Alleen geschikt voor gebruik door ervaren barista’s.  Productie van: alle koffie variaties die een ervaren barista kan bereiden; ristretto, espresso, latte macchiatto, cappuccino, koffie verkeerd, lattino, theewater en zwarte koffie. Huur is inclusief inbouw set en exclusief servies, molen en barista gereedschap. 

benodigde ruimte: breedte espresso machine 80 cm, onderbouw 90 cm hoog en vrij beschikbaar voor de inbouwset. Stroom aansluiting: 3,5 KW, uitgevoerd in 380 volt (16A). Aansluiting op 230 volt is mogelijk gemaakt. Houd hierbij rekening met minder (stoom) capaciteit en 1,5 uur extra opwarmtijd bij aanvang. Er dient te allen tijde een persoon op de locatie te zijn die ons helpt met het op zijn plaats tillen van de machine. dit geldt voor opbouw en ook voor afbouw van de espresso machine.

Toon details Verberg details
 
Piston 3 groeps Royal Synchro op unit Plug and Play, 3 groeps halfautomaat, de senior, kant en klaar op unit

Geschikt voor gebruik door ervaren barista’s!
Stroom aansluiting is 3 KW, uitgevoerd in 380 volt (stekker 16A). Aansluiting op 230 volt is mogelijk gemaakt. Houd hierbij rekening met minder (stoom) capaciteit en 3 uur extra opwarmtijd bij aanvang.

Toon details Verberg details
 
Synchro 3 groeps voor inbouw Halfautomaat (piston) espresso machine 3 groeps uitgifte + inbouw set

Capaciteit: 3 groeps. LET OP! Alleen geschikt voor gebruik door ervaren barista’s. Productie van: alle koffie variaties die een ervaren barista kan bereiden; ristretto, espresso, latte macchiatto, cappuccino, koffie verkeerd, lattino, theewater en zwarte koffie. Huur is exclusief servies, molen en barista gereedschap en inclusief inbouw set.

benodigde ruimte: breedte espresso machine 150 cm, onderbouw 90 cm hoog en vrij beschikbaar voor de inbouwset.

Stroom aansluiting: 3,5 KW, uitgevoerd in 380 volt (16A). Aansluiting op 230 volt is mogelijk gemaakt. Houd hierbij rekening met minder (stoom) capaciteit en 3 uur extra opwarmtijd bij aanvang. Er dient te allen tijde een persoon op de locatie aanwezig te zijn om ons te helpen de machine op zijn plaats te tillen. Dit geldt voor opbouw en ook voor de afbouw.

Toon details Verberg details
 
Mahlkonig K30 Espresso bonen molen ten behoeve van het malen van verse espresso bonen per kop. Dit product wordt alleen verhuurd in combinatie met een halfautomaat espresso machine.

 Af te stellen naar eigen smaak. Wordt alleen verhuurd als aanvullend artikel bij het huren van een piston espresso machine (halfautomaat).

Toon details Verberg details
 
Mahlkonig K30 met compleet Barista gereedschap pakket Een compleet barista gereedschap pakket voor snellere productie door de ervaren Barista.

Om met een halfautomaat espresso machine espresso's te bereiden. Dit product wordt alleen verhuurd in combinatie met een van onze piston espresso machines. In dit Barista pakket: Mahlkonig K30 single espresso molen voor 1,5 kilo bonen, RVS grote uitkloplade, tamper en tampermatje, 2 melkkannen (pitchers) van 0,5 en 0,75 liter, koffieshep, schoonmaakkwast, 1 handdoek, 1 theedoek, 2 gastendoekjes.

Toon details Verberg details
 
Espresso machines (piston/halfautomaat) op unit en voor inbouw

+ Toon de producten uit deze categorie

Plug & play mobile coffee event solutions (verbergen) Aantal stuks
Witte bakfietsje voor stroomaansluiting Bakfietsje met espresso machine voor vaste locatie met stroom.

De bakfiets heeft een ingebouwde volautomaat WMF Bistro espresso machine. De bakfiets heeft stroom op de locatie nodig (3KW/240 Volt) en is daardoor uiterst geschikt als opvallende eyecatcher op beurs of evenementenlocatie. De bakfiets heeft een ingebouwde watertank, genoeg voor 250 koppen en is eenvoudig navulbaar. De bakfiets is na uitladen, opwarmen en instellen naar uw smaakbeleving inzetbaar voor het bereiden en serveren van koffie, thee, cappuccino en espresso aan de gasten.

Toon details Verberg details
 
Barista bakfietsje stroomaansluiting Traditionele koffies bereiden vanaf een klein bakfietsje

De Barista bakfiets is helemaal compleet om op traditionele wijze koffies te bereiden: K30 Mahlkonig molen, afkloplade, barista tools en de 1-groeps Synchro piston espresso machine. Bakfiets heeft een 40 liter watertank (navulbaar), een afvalwater tank en techniek voor het (be)houden van voldoende druk en een waterfilter.

Toon details Verberg details
 
Amsterdamse bakfiets stroomaansluiting Ludieke fiets compleet met espresso machine.

Amsterdamse bakfiets met espresso machine is een ludieke aandachtstrekker met bovendien verse koffie bereiding. De Amsterdamse bakfiets is compleet met een espresso machine Special, maar kan op uw verzoek worden voorzien van iedere andere espresso machine naar keuze. In de bakfiets zit alle techniek alsook een water voorraad (40 liter navulbaar) verwerkt. Stekker in het stopcontact, opwarmen, afstellen, instructie en koffies bereiden.

Toon details Verberg details
 
Single espressobar incl. 1x Standaard volautomaat Snel en eenvoudig een complete koffiebar.

Voorzien van 1x espresso machine Standaard, 2x navulbare 25 liter watertank, afvalwatertank en waterfiltersysteem en drukpomp. Stekker in het stopcontact (230V/3KW), opwarmen en koffie's serveren.

Toon details Verberg details
 
Coffee Cruiser (mobile Coffee solutions) Coffee Cruiser met de Pro E4m voor het geheel mobiel serveren van 400-500 coffee / cappuccino.

De Coffee Cruisers zijn speciaal ontworpen om geheel snel en mobiel espresso en cappucinno te serveren op iedere denkbare locatie. Voorzien van water, afvoer en stroom is de Coffee Cruiser binnen 5 minuten operationeel en is zo ook uitstekend geschikt voor korte evenementen.

In overleg kan de Coffee Cruiser geheel worden voor zien van uw eigen branding. 

 

Toon details Verberg details
 
Espresso Bar inclusief 2 espresso machines Mobiele espresso bar met capaciteit van 400 koppen per uur.

Binnen 30 minuten geplaatst op locatie, inclusief 2 espresso machines 'Standaard', voorzien van standaard banners, uw eigen branding en banners mogelijk, standaard voorzien van 150 liter watertank, eigen afvoertanks, drukpompen en waterfiltersystemen, het enige wat nodig is, is stroom. Stroom verbruik van de complete bar inclusief espresso machines: 2x 230V/16A of 1x 380V/16A.

Toon details Verberg details
 
Klapbuffet (witte achtergrond en koffiekop print) Klapbuffet met neutrale koffie bonen pront

Geschikt voor: extra afzetruimte of maak, door meerdere meubelen snel en eenvoudig te combineren, een bar. Formaat klapbuffet: hoogte: 98 cm; breedte: 190 cm; diepte: 60 cm.

Toon details Verberg details
 
Plug & play mobile coffee event solutions

+ Toon de producten uit deze categorie

Private labels (handling partner products) (verbergen) Aantal stuks
Private label promo meubel voor espresso machine naar keuze Alleen voor exclusief gebruik door gecontracteerde partners

Private promo meubel is alleen en exclusief te bestellen door gecontracteerde partners. Promo meubel wordt voorzien van een espresso machine naar keuze (A. eigendom van partner uit opslag van FlexCafe - transport item eigen merk of B. FlexCafe espresso machine tbv inbouw aan te geven via deze website) met aanvullend eventuele barista tools en andere artikelen van deze website. Gecontracteerde partner verzorgt de branding van de aan te brengen merkbeleving volgens sjabloon aan te leveren door FlexCafe.

Toon details Verberg details
 
Private labels (handling partner products)

+ Toon de producten uit deze categorie

Ingrediënten (verbergen) Aantal stuks
Koffie en thee ingrediëntenpakket (compleet) Een compleet ingrediëntenpakket genoeg voor 300 koppen.

Het complete pakket bestaat uit: 300 roomwitte kartonnen bekers (200 cc), 2 kg koffiebonen, 6 liter verse melk voor de bereiding van cappuccino, presentatiedoos met daarin 100 suikersticks, 40 melksticks, 300 roerstaafjes, 25 zoetjes, 15 groene thee, 15 rooibos thee, 15 earl grey thee, 15 English thee. Altijd en alleen te verkrijgen in combinatie met de huur van een espresso machine.

Toon details Verberg details
 
Chocolademelk ingrediëntenpakket (compleet) Warme chocolademelk en bekertjes voor 100 consumpties.

Het pakket bestaat uit: 100 chocolademelk bekers (250 cc) en cacao poeder voor bereiden van de warme chocolademelk. Altijd en alleen te verkrijgen in combinatie met de huur van een espresso machine.

Toon details Verberg details
 
Dark roast koffiebonen (per kg) Arabica dark roast koffiebonen in zakken van 1 kg verpakt.

Een donker gebrande melange van een topselectie arabica bonen. De smaak van 100% Arabica Dark Roast is krachtig en intens. Met zijn aroma van chocolade is deze koffie uitermate geschikt voor een robuuste espresso, caffè latte en cappuccino. Altijd en alleen te verkrijgen in combinatie met de huur van een espresso machine.

Toon details Verberg details
 
Houdbare volle opschuimmelk per 12 liter Opschuimmelk voor de bereiding van cappuccino/macchiato (per 12 liter)

in het complete ingrediëntenpakket zit uiteraard ook melk voor de bereiding van cappuccino en macchiato. Indien u zelf zorgt voor alle ingrediënten zoals suiker, creamer, bekertjes, roerhoutjes en thee, maar wil dat wij wel de opschuimmelk meebrengen, bestelt u deze hier per 12 liter. Altijd en alleen te verkrijgen in combinatie met de huur van een espresso machine.

Toon details Verberg details
 
20 liter (2x 10 liter) Bag in Box (BiB) houdbare melk 2x BiB van ieder 10 liter melk voor de Eversys espresso machines

Alleen te bestellen in combinatie met de huur van de Eversys espresso machine E4m of E6m.

Toon details Verberg details
 
Ingrediënten

+ Toon de ingrediënten

Personeel (verbergen)
Barista (minimale inhuur is 4 uur) Voor het serveren van superieure koffies met latte art. Minimale inhuur is 4 uur.

Capaciteit: snel en flexibel inzetbaar, vrolijk en gastvrij.
Diploma: Gecertificeerd Barista met diploma en ruime ervaring.
Geschikt voor: high end campagnes, directie vergaderingen, high end productpresentatie, koffie met marketing boodschap.
Team: diversiteit aan dames en heren van net zo divers formaat en cultuur met Nederlandse nationaliteit en hoge standaard in dienstverlening en gastvrijheid.
Kleding: standaard in volledig zwart, wit of rode barista outfit. Graag kleedt het ingehuurde team zich in de kleding die bij uw evenement of campagne hoort. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Service niveau: actief en gastgericht latta art koffies aanbieden vergezeld van contactgericht praatje en eventuele marketing boodschap.

Toon details Verberg details
Aantal medewerkers:
Aantal uur per dag:
Operationele technische ondersteuner (opstarter min 2 uur) operationele ondersteuner wordt ingezet bij grootschalige evenementen. Minmale inhuur is 2 uur.

De operationele ondersteuner is er voor de begeleiding van grootschalige evenementen. Hij/Zij heeft een achtergrond van technische en operationele aard. Al onze medewerkers hebben meerdere jaren productie ervaring in de evenmenten. U kunt rekenen op stabiele ondersteuning in stilte en op de achtergrond. Wij zorgen dat uw evenement voor wat betreft de koffie soepel en vlot verloopt. We geven bij de opstart aanwijzing aan de bediening en kunnen bij de opbouw meedenken in het plaatsen van de meest ideale barindeling voor een snelle uitgifte die past bij uw evenement. huurt u ons langer in dan alleen de opstart van 2 uur dan kunt u rekenen op professionele standby service en directe hulp aan de mensen die met de espresso machines werken. 

Toon details Verberg details
Aantal medewerkers:
Aantal uur per dag:
Personeel

+ Toon het personeel